Romania zilelor noastre …

Am sentimentul ca de cateva luni de zile in Romania nu se mai respecta nici o regula, asta ca sa nu mai vorbim de legi.
Nu as vrea sa va reamintesc de cazul Monica Iacob Ridzi care duce nesimtirea pe cele mai inalte culmi, pentru ca este un caz foarte discutat in ultimele zile si cred ca v-ati format deja opinia despre ea.
Cazul ei nu este unul singular, dupa parerea mea si nu sunt subiectiv; toti ministrii PDL dau dovada de o nesimtire crasa invatata probabil de la “il lider majimo” (sper ca am scris corect) dar stiti ce vreau sa spun.
Am vazut cum trateaza presa, oamenii de rand dar si institutiile statului, parca ar fi atotputernici si de neclintit.Oare cat sa mai poata supravietui astfel de oameni si ce putem face sa scapam odata de ei.
Unii dintre voi imi veti spune ca generatia tanara va schimba totul si bla bla …..vom scapa de comunisti…..
Aici eu vin cu exemplul doamnei Ridzi care face parte din generatia tanara.(no comment). Ascultati-ma pe mine care fac politica de ceva vreme, tinerii politicieni deprind aceleasi metehne ca si cei vechi pentru ca nu au cum sa invete de la altcineva.
Din punctul meu de vedere in tara asta nu mai exista nici un sistem de valori. Totul s-a prabusit si noi traim haotic de pe o zi pe alta supravietuind in jungla asta numita Romania.
Poti sa fii cat vrei de frumos si destept ca daca nu dai spaga unde trebuie sau nu esti prieten cu cine trebuie nu ai absolut nici o sansa.
Voi mai puteti………eu nu……

Comentarii

 • alexx a spus:

  Roberto, tin sa iti reamintesc ca nu se respecta nici o lege si regula de aproape 20 de ani.
  Sincer, mi-ar placea ca in urmatorul post sa aduci ceva nou si fara conotatii politice. Daca tu esti scarbit si noi suntem.
  Scrie despre tine, ce teluri ai in viata, incearca ca lumea sa te cunoasca asa cum ai fost in facultate, pune poze cu tine cand ai fost mic, poveste de relatii intre oamenii, mentalitati din alte tari, dar lasa-ne cu politica si conotatiile. Tara asta e de tot rahatul, au trecut toate partidele pe la guvernare,la cine sa te astepti sa o conduca…
  Iti citesc toate posturile tale si vad ca orice zici ajungi la politica si o dezvolti.
  Cu multa stima, Vlaicu Alexandru

 • cristi a spus:

  Doar de cateva luni ai sentimentul asta? E, intr-adevar, un progres.
  Din cauza remarcilor ca “Poti sa fii cat vrei de frumos si destept ca daca nu dai spaga unde trebuie sau nu esti prieten cu cine trebuie nu ai absolut nici o sansa.” sau “Romania e o tara de rahat”, dupa cum spunea cineva aici, am ajuns sa ne victimizam intr-un asemenea hal. Stii ce e acela un sistem de valori?? Tu esti sistemul de valori. Lamentatiile nu il ajuta in niciun fel. Raman la parerea ca nu stii sa scrii, fara sa crezi ca aciditatea mea are vreun substrat politic.

Trackbacks

Nu sunt trackbacks