“Politichia” romaneasca

Dupa ce am terminat de muncit in campanie, pentru ca mie imi place sa cred ca am muncit ma voi dedica in mare parte postarilor pe blog.
Nu o sa mai scriu numai despre politica pentru ca si eu, si voi suntem satui de atata politica.
Daca ar fi sa trag totusi niste concluzii dupa o luna de muncit in campanie as spune urmatoarele:
Oricat de multe bannere, flyere, materiale de campanie ai folosi ele nu te vor ajuta pentru ca votantii nostri sunt obisnuiti sa voteze ori cum l-i se spune, ori daca le oferi ceva in schimb (stiti la ce ma refer).
Daca totusi sunt cativa care te voteaza sau au incredere in tine, aceste voturi iti vor fi furate de Biroul Electoral Central respectiv Judetean (vedeti cazul vicepresedintei AEP care a iesit la o “bere” cu familia Basescu in noaptea in care se numarau voturile)
Daca vrei sa muncesti sau sa faci ceva bine pentru partidul tau nu esti lasat sau te vor “manca” altii din interior pentru ca per total noi nu vrem sa aducem voturi ci sa fim sefi in cadrul partidului.
Aceasta este tara in care traim si eu sincer sunt dezamagit si putin scarbit de ceea ce s-a intamplat in campanie.
Asta ca sa nu mai vorbesc despre europarlamentarii care ne vor reprezenta la Bruxelles.
Va trebui sa mai treaca ceva timp pana ma voi mai arunca din nou in aceasta lupta, pentru ca eu m-am saturat.
Le urez mult succes tuturor care vor continua sa fie activi si se vor lupta pe toate fronturile cu cele mentionate mai sus.
Poate voi aveti nervii necesari sa mergeti mai departe eu nu!

Comentarii

  • bes a spus:

    Deci toata lumea este vinovata in afara de tine? Eu nu stiu cate pliante sau fluturasi ai avut la dispozitie si nici care a fost programul tau de campanie dar, desi merg destul de mult prin oras( pe jos nu cu masina), eu nu te-am vazut pe nicaieri si nici nu am primit fluturasi sau pliante cu programul tau/al partidului. Desi adresa mea de mail(nu cea facilitata aici) este inregistrata la newsletter-ul pnl.ro nu am primit nimic despre tine sau de la tine.

    Din cate am vazut in CV-ul tau esti nascut in ‘84, deci faci politica “cu carnet” din ‘02 cel mai devreme. Nu crezi ca iti supraestimezi capacitatea de a intelege si a da sfaturi referitor la politica din Romania? Nu de alta dar in ‘02 multi dintre noi aveam deja vechime. Oricum, daca la primul esec tu renunti sa stii ca nu vei avea niciodata votul meu sau al prietenilor mei.

    Toate cele bune si succes in viata personala.

Trackbacks

Nu sunt trackbacks