Misiunea mea

Cand am intrat in politica aveam cateva idealuri. Idealuri, care impartasite, mi-au fost prezentate ca imposibil de atins. Am inceput sa muncesc din dorinta de a demonstra ca este o greseala sa crezi ca exista ceva imposibil atunci cand iti doresti cu adevarat. Tineretea, educatia, cinstea si onestitatea imi sunt armele cu care am ales sa lupt pentru atingerea scopurilor pe care mi le-am fixat. Si nu au fost deloc ineficiente, daca stau sa ma gandesc ca dupa 7 ani de activitate politica, multe dintre idealuri le-am realizat, altele se pot realiza, dar nici unul dintre ele nu a disparut.

PNL imi ofera sansa ca prin actiuni sustinute, dominate de vointa, determinare si incredere in fortele  proprii sa pot sa fac ceea ce mi-am propus. Vreau ca prin actiunile mele sa creez un cadru in care inteligenta, onestitatea, cinstea, dorinta de munca, adevaratele valori sa reuseasca.
In aceasta sectiune va voi prezenta tuturor ceea ce mi-am propus sa fac, cum mi-am propus si de ce. Misiunea mea este aceea de a promova Romania prin oamenii de valoare pe care ii are. Doar asa vom putea merge inainte, ne vom bucura de respectul Europei si al intregii Lumi.


Tag-uri postare:

Comentarii

Trackbacks

Nu sunt trackbacks