De ce liberal ?

1. Pentru ca am trait mult dupa evaluarea performantelor de orice fel dupa criterii cantitative si nu calitative.
2. Pentru ca am ales sa cred ca daca esti cinstit, determinat, inteligent si perseverent vei reusi sa faci tot ceea ce iti propui.
3. Pentru ca de-a lungul timpului am inteles ca lucrurile bune dainuie in timp. O traditie politica de peste 150 de ani au reusit sa ma convinga sa aleg PNL.
4. Pentru ca de 15 ani auzim despre reformarea clasei politice si intentia fiecarui partid politic de a da sanse tinerilor de a se afirma pe scena politica. PNL mi-a oferit sansa unui mediu competitiv in care valorile se pot manifesta si sunt recunoscute in care am reusit sa ma integrez si sa formez o echipa ce promite sa ofere speranta unui viitor mai bun.
5. Pentru ca societatile a caror nivel de trai il invidiem sunt structurate pe un set de norme si legi economice si de responsabilitate sociala pe care liberalismul le promoveaza, iar PNL si le-a insusit.
6. Pentru ca liberalismul s-a nascut din conceptul INDIVIDUALISMULUI, propunand ca doctrina: ” Sa reusim prin noi insine.”
7. Pentru ca liberalismul inseamna libertate, democratie, bunastare. Garantarea acestor valori vor duce Romania acolo unde ne dorim cu totii.
8. Pentru ca liberalismul garanteaza proprietatea privata oferind un scop si o garantie vietii oricarui individ.
9. Pentru ca in doctrina liberala se urmareste minimalizarea statului, garantand astfel evolutia unei economii solide,performanta, bazata pe pricipiul concurentei. Intr-un astfel de mediu cu totii vom putea sa ne dezvoltam personal si profesional astfel incat sa putem avea viata pe care ne-o dorim.
10.Pentru ca in liberalism un pilon al societatii este reprezentat de societatea civila, adica dumneavoastra aveti puterea de a supraveghea si amenda activitatea conducatorilor vostrii si in perioada intre doua scrutine.

Acestea sunt doar 10 din multele motive pentru care am ales sa fiu liberal.


Tag-uri postare: ,