CRIN ANTONESCU

Am fost si sunt un sustinator a lui Crin in cursa prezidentiala.Nu pentru ca vrea sa promoveze bunul simt, nu pentru ca e mai tanar si mai frumos decat ceilalti candidati ci dintr-un simplu motiv:
El ma reprezinta pe mine si pe alti cativa oameni de elita din Partidul National Liberal.
Il votez pe el pentru ca atunci cand am avut nevoie ne-a ascultat si ne-a sustinut, cu toate ca ce vroiam noi era prea mult.
Pentru ca atunci cand poate avea nevoie de liniste dupa niste zile extrem de grele si noi nu il lasam sa se odihneasca a avut puterea de a zambi si de a ne spune la randul lui o gluma.
Pentru ca este aproape de oameni si este uman.
Pentru ca as fi mandru daca, in calitate de presedinte, vreodata se va intalni cu Obama sau Sarkozy si sunt convins ca nu ma va face de ras.
Pentru ca niciodata, partidul nu a mai fost atat de unit si hotarat in a scoate un presedinte liberal, si asta se datoreaza tot lui.
In ultimul rand, pentru ca stiu ca poate aduce linistea mult dorita de noi toti si va reusi sa ne scoata din haos.

Comentarii

  • Cisnadianu' Turmentat a spus:

    “El ma reprezinta pe mine si pe alti cativa oameni de elita din Partidul National Liberal.” - si probabil pe inca vreo 15-20% de romani “de elita” cu care nu ai cum sa castigi alegeri. Dar cand te dai pe langa PDL poti ajunge la guvernare si apoi te bati cu pumnul in piept ca ai adus “bunastare” poporului, iar Basescu facea scandal. Acum te dai (ca partid) pe langa PSD si incerci din nou sa ajungi la guvernare sa satisfaci doleantele cotizantilor care s-au obisnuit cu prosperitatea afacerilor din vremea cand acelasi Basescu facea scandal si tara “prospera” pe banii bancilor si a capsunarilor - lucruri asumate tot de PNL-Tariceanu, iar Base’ tot scandalagiu a ramas.
    Deci trebuie schimbat scandalagiul …ca sa ce? sa fie liniste si pace si Crina alergand pe-o pajiste in camasa alba imratisandu-se cu patricianu’ - lasa bah’ iarba…treziti-va ca iese Geoana si camarila: Nastase, Hrebenciuc…Vanghelie …asta-i ELITA puiule.

Trackbacks

Nu sunt trackbacks